OVER ONS

 

Wij zijn 15 jaar actief op internet Sinds die tijd hebben we ons gespecialiseerd in website creatie en startpagina’s. voor linkbuilding In Nederland ligt onze basis maar we zijn ook actief in het buitenland zoals België

Missie

Wij willen onze bezoekers zo snel mogelijk naar de door hun opvraagde informatie begeleiden. De bezoeker staat bij ons echt centraal, dat is onze missie. We streven hier naar een optimale gebruikerservaring en met de veranderende technieken staat dit nooit stil. Daarbij willen we de voordelen van op internet gevonden worden voor iedereen beschikbaar stellen. Dus ook als een bedrijf geen eigen website heeft, dan kan hij bij ons zijn belangrijkste informatie kwijt, zoals openingstijden, telefoonnummer, adres en bedrijfsnaam. We proberen met onze sites een zo uniform mogelijk platform aan te bieden waarbij onze gebruikers vanzelfsprekend de juiste informatie vinden. Daarnaast creëren we een zoekmachine die gemaakt is op de wensen van onze klanten.  We monitoren dit nauwlettend en horen ook graag van onze gebruikers wat zij wel of niet als prettig ervaren. Een paar keer per jaar houden we enquêtes onder onze bezoekers om dit nauwkeurig te kunnen meten.

*stand per april 2014, bron unieke bezoekers/paginaweergaves Google Analytics.

Door deze enorme aantallen te verwerken hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan omtrent het zoveel mogelijk automatisch verwerken van onze aanvragen en het tegengaan van spam of onjuiste informatie.

Mobiliteit

Daar de wereld steeds mobieler wordt en iedereen op ieder moment informatie nodig heeft ontwikkelen we steeds meer mogelijkheden voor mobiele services. We zorgen er nu voor dat de websites afgestemd zijn op mobiele telefoons en tablets zodat onze applicaties een verlengstuk zijn van de mobiele apparatuur. Ook hier staat de ontwikkeling niet stil en er zullen de aankomende tijd meer en meer devices worden toegevoegd, denk aan bijvoorbeeld Google Glas of aan de Apple iWatch.