Meer

Wij willen we de voordelen van op internet gevonden worden voor iedereen beschikbaar stellen. Voor bedrijven die al op internet te vinden zijn maar ook bedrijven die nog niet voorzien zijn van een website.  Het is voor ieder bedrijf mogelijk om zijn informatie bij ons te vermelden zoals openingstijden, telefoonnummer, adres en bedrijfsnaam maar ook foto’s en branchegerichte informatie.

We proberen met onze sites een zo uniform mogelijk platform aan te bieden waarbij onze gebruikers vanzelfsprekend en zo snel mogelijk de juiste informatie vinden. Wij streven naar een website waar alle bedrijven zich in één oog opslag makkelijk kunnen profileren en welke gericht is op het leveren van een optimale gebruikservaring.

Onze missie

 Alle bedrijfsinformatie organiseren en deze voor iedereen optimaal toegankelijk en bruikbaar te maken


Waarom zijn we met linkbuilding begonnen ?

We Linkbuilding is 50 procent van je SEO. Heel veel bedrijven hebben de impact van linkbuilding rees gevonden, andere niet. Vroeger gingen mensen zoeken via de telefoongids en nu gebeurd dit via Google. Bij het gebruik van een zoekmachine zoals Google krijg je alle websites en startpagina’s ronf een bepaald onderwerp die je nodig hebt. Als bedrijf moet je op de eerste pagina staan en liefst in de Top 5. Met het verkrijgen van externe links op andere relevante websites zal jou website een boost krijgen en stijgen in de ranking van Google.

 

U heeft zelf een bedrijf?

Heeft u zelf een bedrijf ? Dan kunt  u bij u website laten vermelden. Vraag naar de mogelijkheden.

Daarna vult u uw voor -en achternaam in en klikt op op “Claim mijn bedrijf”